За втора поредна година Регионален исторически музей - Благоевград бе

...
</TD
>За втора поредна година Регионален исторически музей - Благоевград бе
Коментари Харесай

Благоевградчани отново показаха, че са хора с добри сърца

За втора поредна година Регионален исторически музей - Благоевград бе хазаин на благотворителната самодейност “Ние дамите и нашето занимание ".

Събитието е проведено и осъществено взаимно със Сдружение " Движение - Ние дамите ", а изложбата показва творбите на дванадесет дами, за който изобразителното и приложното изкуство са единствено занимание. 

Началото на програмата сложиха музикалните осъществявания на децата от ДЮФА “Пиринска китка " и ФГ “Бисери " към Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград.

Специален музикален привет насочиха и гостите ни от Сдружение Фолклорна група “Копачка ", с. Драмче, Делчево, Република Северна Македония и председателката на сдружението Перса Стояновска.

Гостите се любуваха и на вкусни ястия, приготвени от женската група от Народно читалище “Христо Ботев - 1919 ", с. Скребатно и кметския наместник на селото Искра Авдикова, както и от Мирела Кючукова и кухнята за небогати към църквата “Св. Николай Чудотворец " в кв. Грамада.

Всеки клиент имаше и опцията самичък да нарисува своя миниатюра, която да подари или откупи с благотворителна цел.

Събраните средства ще бъдат дарени на кухнята за небогати към църквата “Св. Николай Чудотворец ", кв. Грамада и Защитено жилище “Слънчев дом ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР