За паркирани върху тротоара автомобили по все още ремонтиращата се

...
</TD
>За паркирани върху тротоара автомобили по все още ремонтиращата се
Коментари Харесай

Паяк – трошач на тротоари е забелязан в Бургас

За паркирани върху тротоара коли по към момента ремонтиращата се улица " Шейново “ сигнализират читатели на Burgas24.bg . Получихме и огромен брой снимков материал с нарушавания от последните дни. Освен коли, върху тротоара, се виждат даже и бусове.

Тревогата у нашия четец е освен, че пешеходците не могат да минават свободно. Спирането по неправилния метод е причина и разрушение на тротоарната настилка, което на някои места към този момент било факт. В сигнала си до нас той дава съвет на виновните институции да слагат колчета, които да спрат мераците на нарушителите.

Burgas24.bg видя през днешния ден даже паяк на Община Бургас – плочкотрошач, чийто водач вместо да подвига погрешно паркиралите коли, беше спрял индиферентно на тротоара и то пред вход на гараж. Безстрашието му евентуално идва от обстоятелството, че е на най-високото равнище в " хранителната верига “ и няма кой да го репатрира.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на [email protected], на телефони 0886 49 49 24, 0700 450 24 или на. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило усещане в нашия град и считате, че би трябвало да бъде отразено!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР