За боклук в центъра на Пловдив информира читател на Plovdiv24.bg

...
</TD
>За боклук в центъра на Пловдив информира читател на Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Боклук в центъра на Пловдив

За отпадък в центъра на Пловдив осведоми четец на Plovdiv24.bg преди дни:

Здравейте, свързвам се вас като медията на Пловдивчани с вярата още веднъж да олицетворите следващата нискоинтелигентна постъпка от негражданите, населяваващи Пловдив.

За жал в последните две седмици живущите в кв. " Каменица " ставаме очевидци на безусловно безотговорно изхвърляне на нерегламенитирани отпадаци от чиновниците на компания " Деком " Пловдив и то навръх 50 м от един от най-посещаваните детски паркове.

В прикачените фаилове сами ще станете очевидци на безхаберието на чиновниците на въпросната компания, към околната среда, органите на общината и на живущите в квартала.

На малко, от близо 6-7 дни чиновниците на Деком, вършат почистване на складови помощения и изхвърлят безкнотролно всевъзможен тип отпадаци на място за битови такива.

На всичкото от горната страна замърсяването продължава с цялостна силва, макар, че първият транш от отпадаци беше измит от Община Пловдив, през днешния ден камарата от - кашони, принтери, хартия и всевъзможен тип ненужна техника е даже е с по впечатляващи размери.

Дълбоко се колебая, че управителните органи на този магазин за техника не могат да си разрешат да отделят няколко стотин лв. за поръчването на резервоар за отпадаци по тази причина искренно се надявам да отразите новината с приложения снимков материал, който е изработен преди дни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР