Влюбените в Бургас артисти Пол и Реми не спират да

...
</TD
>Влюбените в Бургас артисти Пол и Реми не спират да
Коментари Харесай

Пол и Реми прославиха бургаските котки на престижен фестивал в САЩ

Влюбените в Бургас актьори Пол и Реми не стопират да демонстрират чувството си към него, даже на хиляди километри през океана. От 7 април създателите гостуват в Тексас, Порт Аранзас, Съединени американски щати, където са част от огромния " Санд Фест " за пясъчни статуи и актьори от целия свят. Само за няколко дни с въображение и доста труд големите планини от пясък се трансфораха в чудни творби на изкуството, които радват стотиците гости.

Един от най-атрактивните експонати от пясък е " Sand Cats ", в превод пясъчни котки. Така е озаглавена скулптурата, която показват Пол и Реми. Това е комбинация от общо 18 котки, завършени в продължение на 4 дни и половина. Всички елементи са съобразени и основани по този начин, че гостите да се снимат под друг ъгъл, а самите актьори споделиха в обществените мрежи, че цялата концепция е въодушевена от котките на обичания им Бургас.

Двамата невероятни създатели Реми и Пол от Англия не стопират да извайват пясъчни статуи и на бургаския плаж. Те се трансфораха в част от културния нюанс, припознавайки традициите и героите на града и страната.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР