В навечерието на първия държавен изпит по български език и

...
</TD
>В навечерието на първия държавен изпит по български език и
Коментари Харесай

Сигнал около предстоящите матури в СУ - Банско разбуни духовете

В навечерието на първия държавен изпит по български език и литература, до " Фокус “ постъпи сигнал от източници, които пожелаха анонимност, съгласно който през утрешния ден учениците в СУ – Банско ще получат отговорите на изпита по български език и литература. В него се твърди още, че следено и проведено от шефа на СУ " Неофит Рилски “ в град Банско ще бъде подсказано на учениците по време на матурите.

" Обществена информация е, че миналата година подсказването е било посредством отговори, оставени в тоалетните “, се споделя още в сигнала. Според подателите на сигнала, задачата е учениците да реализират по-добри резултати, с което ще се увеличи както рейтингът на учебното заведение, по този начин и на неговия шеф.

От " Фокус “ се свързахме с шефа на Регионалния инспекторат по образованието – Благоевград Ивайло Златанов, който съобщи, че сходни анонимни сигнали не са съществени и, че през утрешния ден шефът на СУ – Банско няма да се намира в постройката на учебното заведение, а ще бъде на обществено място, за успокоение, както на децата, по този начин и на родителите.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР