SPIKE Bulgarian Music Showcase (where music and business meet), ще

...
</TD
>SPIKE Bulgarian Music Showcase (where music and business meet), ще
Коментари Харесай

Продуцент на U2 и носител на шест награди Grammy идва в Пловдив

SPIKE Bulgarian Music Showcase (where music and business meet), ще се организира за трета поредна година в Пловдив на 23, 24 и 25 май 2024 година За най-големия български музикален шоукейс в Пловдив ще идват над 220 участници от над 20 страни - сред тях 30 групи и самостоятелни из пълнители, които ще свирят на 5 разнообразни подиуми в града!

Сред делегатите тази година ще бъдат и някои извънредно изявени персони на международната музикална промишленост - Стив Лилиуайт (продуцент на U2, притежател на 6 награди “Grammy " и Ордена на английската империя), Ленарт Остлунд (човекът до ABBA, един от най-известните шведски музикални продуценти, 44 години част от Polar Studios), Адам Люис (ръководител на Planetary Group), Карл Мартин (световно приет архитект на музикални пространства), Дейвид Силба (Summerfest, Америка), Aйлийн Крaули (световен експерт по музикален цифров маркетинг и стрийминг, част от влиятелната ранглиста Billboard 40 under 40).

SPIKE Bulgarian Music Showcase покрива всички съществени тематики в музикалния бизнес и както и до момента ще бъде изцяло безвъзмезден за посещаване от всички, които се интересуват от шоубизнес или просто желаят да послушат супер яки актьори от целия свят! През деня SPIKE предлага богата дискусионна част, която ще се организира още веднъж в две зали в Дом на културата " Борис Христов ". Заповядайте, с цел да чуете всички новости от света на музикалната промишленост, показани от експерти от над 20 страни.

Няма стилови ограничавания – ще приказваме за музиката в цялата й разноцветност и цялост. Независимо къде се намирате в кариерата си на актьор, продуцент, или лейбъл – дали сте първоначално или към този момент имате известност и триумф, тази срещи ще са доста потребни и обогатяващи, вашето място е тук!

На 23, 24 и 25 май 2024-та следете програмата на Rock Bar Download, Бар Fabric, Temple Bar, Безистена и огромната зала на Радио Пловдив, тъй като всяка вечер там, още веднъж с вход свободен ще са изявите на всички български и интернационалните актьори, участници в SPIKE Bulgarian Music Showcase. Пълният график и имена ще намерите на уеб страницата spikeshowcase.com и в обществените медии на форума.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР