Шофьор, хванат без винетка, се възмути от системата на БГТОЛ,

...
</TD
>Шофьор, хванат без винетка, се възмути от системата на БГТОЛ,
Коментари Харесай

Известен брокер, хванат без винетка, изригна срещу БГТОЛ: Селски изпълнения!

Шофьор, заловен без винетка, се възмути от системата на БГТОЛ, видя Plovdiv24.bg в обществената мрежа Facebook. Ето и целия му роман и какво тъкмо се е случило:

" Поредната тъпота в България. Ето ги откъм гърба красавците от БГТОЛ. Спират ме, тъй като са открили, че нямам винетка. Явно съм не запомнил да си купя. Въпросът е, че в системата им, която е напълно цифровизирана, се вижда, че имам осем нарушени през последните два месеца.

Но в този момент изискват да ги изплатя вкупом на момента, тъй като другояче ще би трябвало да ми наложат под наказателно разпореждане и да апелирам и санкцията се усилва от 70 лв. на 300 лв..

Като цяло през днешния ден заплатих 560 лв., с цел да ме пуснат. Имате система, в която си трупате моите нарушавания, където сте ме снимали. И за какво, като имате такава система, не уведомявате хората, а чакате да се натрупат 8, 10 или 15 нарушавания примерно?

Така без винетка можех да карам още 2-3 месеца. Като направиш първата санкция, па пратете есемес или някакво съобщение, че имаш санкция. Чакат да те издърварят с 15-20 санкции и да платиш едновременно 1000 лв.. Това е неуместно, селски осъществявания и го има единствено в България ".

Разказът е на Димитър Калайджиев - най-известният брoкер в България с над 120 000 почитатели в обществените мрежи и е оповестен през 2022 година. Съгласни ли сте с него?

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР