Прокурор Валентина Маджарова встъпи в длъжност като зам.-административен ръководител на

...
</TD
>Прокурор Валентина Маджарова встъпи в длъжност като зам.-административен ръководител на
Коментари Харесай

Прокурор Валентина Маджарова встъпи в длъжност като зам.-административен ръководител на Апелативна прокуратура - Бургас

Прокурор Валентина Маджарова встъпи в служба като зам.-административен началник на Апелативна прокуратура - Бургас. Тя заема позицията по предложение на прокурор Любомир Петров - административен началник на Апелативна прокуратура - Бургас, а решението бе взето по време на съвещание на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет от 12.10.2022 година

Прокурор Валентина Маджарова има повече от 20 години общ юридически стаж, който напълно е минал в органите на правосъдната власт. Кариерата си е почнала като следовател в ОСлО - Бургас през 2002 година В системата на прокуратурата постъпва на 01.05.2006 година, когато става  прокурор в Районна прокуратура - Средец. През годините е била и административен началник на Районна прокуратура - Средец, прокурор в Окръжна прокуратура - Шумен, Окръжна прокуратура  - Бургас, а през 2019 година постъпва в Специализираната прокуратура, където през годините в била прокурор, зам.-административен началник и административен началник. Преди да постъпи в редиците на Апелативна прокуратура - Бургас е била прокурор в Окръжна прокуратура - София.

Прокурор Маджарова подписа акта си за встъпване пред прокурорите и чиновниците от Апелативна прокуратура - Бургас. Прокурор Петров насочи към нея пожелания за здраве и противоречива работа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР