При сбиване в гр. Две могили изясняват сбиване е пострадал

...
</TD
>При сбиване в гр. Две могили изясняват сбиване е пострадал
Коментари Харесай

Мъж понесъл удар с юмрук в главата след сбиване пред ресторант в Две Могили

При сборичкване в гр. " Две могили " обясняват сборичкване е потърпевш 45-годишен мъж, а 18-годишен е арестуван, оповестяват от ОДМВР - Русе.

 На 12 ноември към 00:27 ч. е получен сигнал, че в гр. Две могили пред ресторант на бул. " България " в града е станало сборичкване и е потърпевш мъж. На място е изпратен екип чиновници от районно управление (на МВР) - Две могили, които са изяснили, че след зародил спор сред две компании е станало сборичкване на улицата пред заведението, като при спречкването 45-годишен мъж е бил ударен в главата с пестник, след което е паднал обратно на земята и си е блъснал главата в задната част. Той е бил откаран до ЦСМП - Две могили с частен автомобил на притежателя на заведението, а от там с кола за спешна помощ до болница " Канев “ в Русе, където е признат с фрактура на черепа и му е осъществена интервенция.

На място е осъществен оглед, като по случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на последвалите оперативно-издирвателни мероприятия са изяснени участниците в спора. Задържан е 18-годишен от Две могили - в началото за период до 24 часа по ЗМВР, а по-късно с разпореждане на наблюдаващия прокурор до 72 часа. Работата по случая продължава.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР