Пешеходна улица в квартал Капана се оказва безплатен паркинг за

...
</TD
>Пешеходна улица в квартал Капана се оказва безплатен паркинг за
Коментари Харесай

Баровци с лъскави коли газят закона в Капана, заканиха им се лошо

Пешеходна улица в квартал " Капана " се оказва безвъзмезден паркинг за посетителите на нощните заведения и заведения за хранене там ежедневно, научи Plovdiv24.bg.

Екипът ни получава голям брой фотоси и сигнали, свързани с безскрупулно спрелите коли на сякаш пешеходната ул. " Йоаким Груев ". Заловените извършители са най-вече във вечерните часове, когато контролът е по-малък, а посетителите на квартала са най-вече младежи.

Само преди дни бе оповестена следващия ни материал по тематиката.

Поредният ни сигнал е от сряда вечер. От предоставените ни фрагменти виждаме, че три автомобила още веднъж са спрели в прорез на пътните знаци, обозначаващи пешеходна зона и показващи възбрана за колела. 

Прави усещане, че тежките каменни антипаркинг съоръжения са размествани, с цел да могат колите по-лесно да паркират.

Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с шефа на Оперативна програма " Общинска полиция ".

Той ни показа, че това е систематичен проблем.

" Лично аз съм местил тази бетонната камбана над 10 пъти. Те я дърпат, а аз отивам и я местя. Играем си на котка и мишка. Системно е. Този проблем съществува.

Този месец не можахме да отделим запас за нощна промяна. От месец май отново започваме интензивни инспекции. Ще имаме автопатрул и ще взимаме връзки. Щом има пътен знак, той е достатъчно условие за налагате на наказания ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР