Община Благоевград обявява подбор за длъжността младши експерт Образование“.Кратко описание

...
</TD
>Община Благоевград обявява подбор за длъжността младши експерт Образование“.Кратко описание
Коментари Харесай

Община Благоевград обявява подбор за длъжността младши експерт Образование

Община Благоевград афишира асортимент за длъжността младши специалист " Образование “.

Кратко изложение на длъжността:

- Младши специалист " Образование " взе участие в създаването на Общинска система за банкет на възпитаници в първи клас и следи за осъществяването ú.

- Изготвя планове на заповеди за комисии за разискване на Системата за банкет в първи клас.

- Организира и взе участие в действия, свързани с екипите за взаимна работа на институциите по обгръщане и включване в просветителната система на деца и възпитаници в наложителна учебна и предучилищна възраст.

- Следи за периодите по отношение на графиците на МОН за дейностите за обезпечаване на познавателни книжки, учебници и образователни комплекти.

- Изготвя информации свързани с храненето на децата в наложително предучилищно обучение и на учениците от I до IV клас в общинските детски градини и учебните заведения.

- Изготвя отговори на писма и информации за даване на информация на Регионалното ръководство на образованието Благоевград.

- Изготвя отговори на писма, отчети, мнения, тъжби и сигнали, свързани с предучилищното и учебното обучение, при съблюдаване на периодите за приключването им.

Място и период за подаване на документите:

Документите следва да бъдат показани в стая №329 в постройката на Община Благоевград, пл. " Георги Измирлиев " №1 и регистрирани в деловодството на Община Благоевград в период до 16.02.2024 година в това число. Те могат да бъдат изпратени и по електронен път имейл [email protected], като в този случай заявката за присъединяване в подбора /по образец/ и документите към него следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф.

Подробна информация може да намерите.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР