Областният управител на област Русе Драгомир Драганов беше сред официалните

...
</TD
>Областният управител на област Русе Драгомир Драганов беше сред официалните
Коментари Харесай

Откриха 19-ото издание на изложението Уикенд туризъм

Областният шеф на област Русе Драгомир Драганов беше измежду формалните посетители на откриването на 19-тото Международно туристическо ревю " Уикенд туризъм “ 2024 и съпътстващият го 16-ти Фестивал на туристическите атракции в гр. Русе, оповестиха от Областната администрация.

Форумът беше открит от заместник-кмета на Община Русе, госпожа Златомира Стефанова, като одобрение към уредниците и участниците насочи и регионалният шеф.

Той акцентира смисъла на разрастващата се самодейност за разпространение на Русе като целогодишна туристическа дестинация и изрази вяра от ден на ден поданици и посетители на града да откриват мечтаното място за своята почивка по време на туристическото ревю.

В 19-тото издание на " Уикенд туризъм “ и 16-тото издание на Фестивала на туристически занимания и анимации, които се провеждат от Община Русе, Общинско дружество " Русе арт “, с поддръжката на Министерство на туризма на Република България, присъединяване ще вземат над 120 занаятчии на пл. " Свобода “ и 44 представители на туристически организации, общини, музеи и сдружения във фоайето на Доходно здание.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР