Национален форум EduBurgas е инициатива на РУО-Бургас и Община Бургас,

...
</TD
>Национален форум EduBurgas е инициатива на РУО-Бургас и Община Бургас,
Коментари Харесай

Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкуственият интелект

Национален конгрес EduBurgas е самодейност на РУО-Бургас и Община Бургас, която има за цел да сътвори пространство за разговор сред просветителните специалисти и заинтригуваните страни за промотиране на нововъведения в българското учебно заведение и повишение качеството на образованието. Второто му издание " Вдъхновители на просветителни трансформации “ е отдадено на две извънредно значими тематики, вълнуващи както учениците, по този начин и техните учители:

* " Изкуственият разсъдък – провокации и благоприятни условия “ 

* " Социално – прочувствено учене “

EduBurgas ще се организира на 29 – 30 май в Конгресния център.

Очакват ви два вълнуващи дни, в които ще се срещнете с специалисти в двете посоки, още веднъж ще има и доста на практика работилници. Във фоайето на Конгресния център ще ви чакат представители на компании и просветителни организации.

Част от панелистите са: Петър Петров – основен шеф по изкуствен интелект в " Eleven ", Наталия Митева – заместник-министър на образованието и науката, проф. Станимир Стоянов е професор във Факултета по математика и информатика на Пловдивския университет " Паисий Хилендарски “, а останалите можете да видите тук: Вдъхновители/Панелисти 2024 – EDUBurgas.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР