На 31 януари около 09:25 часа в град Сливо поле

...
</TD
>На 31 януари около 09:25 часа в град Сливо поле
Коментари Харесай

Хванаха двама дрогирани да шофират в Сливо поле

На 31 януари към 09:25 часа в град Сливо поле на бул. " България " от екип на районно управление (на МВР) – Сливо поле е спрян за инспекция лек автомобил " Ауди А6 ", ръководен от 24-годишна жена от Русе. От ОДМВР-Русе оповестиха, че при осъществената проба за алкохол дрегерът е посочил негативен резултат, само че при проба за приложимост на наркотични субстанции уредът е отчел позитивна реакция канабис и амфетамини.

На лидерката е формиран акт и публикуван ваучър за здравно проучване, след което е конвоирана до УМБАЛ " Канев " в Русе, където е отказала да даде проби. В хода на работата по случая е осъществена проверка на автомобила, ръководен от  24-годишната и в джоб на предната лява врата полицейските чиновници са намерили кутия от цигари, съдържаща ръчно свита цигара със зелена суха тревна маса, за която тя е декларирала, че е с марихуана. По случая е формирано бързо произвеждане по член 343б, ал.3 от Наказателен кодекс и  по член 354а, алинея 3 от Наказателен кодекс.

В същия ден, само че около 18:30 часа още веднъж в град Сливо поле, на основен път ІІ-21 / Русе –Силистра, дежурен наряд е спрял и направил инспекция на лек автомобил " Ауди А6 ", ръководен от 28-годишен русенец. При последвалите проби за алкохол и опиати, първата е била негативна, само че при втората - дрегерът за опиати е реагирал позитивно за приложимост на метамфетамин.

На лидера е формиран акт по ЗДВП и му е публикуван ваучър за здравно проучване, след което е отведен до УМБАЛ " Канев " в град Русе, където е отказал да  даде проби. По случая е формирано бързо произвеждане за закононарушение по член 343б, ал.3 от Наказателен кодекс.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР