Молитвите на хиляди кючукпарижани са чути и феята на чудесата

...
</TD
>Молитвите на хиляди кючукпарижани са чути и феята на чудесата
Коментари Харесай

Миризма на асфалт по ул. Даме Груев, снощи работили до 22.00 часа

Молитвите на хиляди кючукпарижани са чути и феята на чудесата посети " Даме Груев ". Три дни след скупчването на машини на обекта жителите подушиха най-сетне миризма на асфалт, предава Plovdiv24.bg .

Шегата встрани, само че началото на асфалтирането на една от най-дълго ремонтираните улици в Пловдив е сложено. Машините на " Парсек груп " бяха позиционирани на " Даме Груев " още при започване на седмицата и първо бяха направени пресечките.

Същинското полагане на пътната настилка стартира в четвъртък. " Снощи са асфалтирали до 22,00 часа. Хубаво е да се пишат и положителните неща! " - сподели за медията ни шефът на компанията Бончо Бонев. 

Новият асфалт е за правата от читалище " Христо Ботев " до кръстовището с улица " Братя Бъкстон ", която е дълга към 460 метра. До края на деня ще се завърши с първия пласт, а след това ще се постави и износващият слой. 

Обектът ще е приключен в понеделник, сподели Бонев и напомни обещанието си да завърши изцяло работа в мандата на кмета. 

Реконструкцията на " Даме Груев " стартира публично на 15 декември 2021 година и трябваше по проект да бъде приключена до ноември 2022 година Дейностите включваха уголемение и асфалтиране, замяна на цялата подземна инфраструктура, създаване на ново улично осветяване, реконструкция и замяна на съществуващия основен магистрален тръбопровод, реорганизация и доизграждане на канализационни клонове в обсега на ул. " Даме Груев “, както и ремонт и създаване на силови съоръжения, тръбна кабелна канална мрежа и шахти.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР