Любимо заведение на хиляди пловдивски студенти е попаднало в черния

...
</TD
>Любимо заведение на хиляди пловдивски студенти е попаднало в черния
Коментари Харесай

Стотици в Пловдив могат да останат без баница и кафе

Любимо заведение на хиляди пловдивски студенти е попаднало в черния лист на Национална агенция за приходите Пловдив за обекти, подлежащи на запечатване, видя Plovdiv24.bg в уеб страницата на институцията. 

Популярният кафе-бар " Микел " е желано място от учащите се в МУ Пловдив, а и освен. То е включено в листата едвам преди броени дни. Самият обект се намира на бул. " Васил Априлов 64 “.

Компанията е записана през ноември 2014 година с название " Имар 72 ЕООД " и е със седалище Пловдив. Последната обществена информация за нея е към 2021 година. Оборотът й към оня миг е 622,000 лева и е разполагала с 16 служителя. 

Управител на компанията се води Мариана Благоева Попова, която е внесла едвам 20 лв. начален капитал при старта на бизнеса си. Попова е шеф на още няколко други компании.

Други два обекта, този път на една и съща верига баничарници в града, също са набелязани от Национална агенция за приходите Пловдив и са включени в неприятната ранглиста. 

Закусвалните " Бързата хапка " се намират на ул. " Съединение 43 " в регион " Тракия ", и бул. " Пещерско шосе " 133 в квартал " Смирненски ".

Фирмата стопанисваща и двете места е " Салче 1 ЕООД ".

Можем единствено да допускаме дали наличието им дружно е инцидентно, или компанията е систематичен извършител. Едно е несъмнено, че стотици пловдивчани могат един ден да останат без топла баница за закуска. 

Публичната информация демонстрира, че " Салче 1 EООД " е записана през лятото на 2015 година. Към 2021 година за нея са работили на 5 души, а оборота е възлизал на 48,000 лева

Управител на компанията е Станислав Башев, който е внесъл скромните 2 лв., като начален капитал за осъществяване на сладкарница.

Припомняме, че от съответния обществен лист жителите могат да схванат къде Национална агенция за приходите са открили нарушавания на наредбите на ЗДДС и кой обект има причина за използване на насилствена административна мярка " Запечатване на обект “. Тя може да бъде наложена за период до 30 дни, без значение от плануваните в закона санкции или имуществени наказания.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР