Два светофара е планирано да има на улица Даме Груев,

...
</TD
>Два светофара е планирано да има на улица Даме Груев,
Коментари Харесай

Слагат два светофара на улица Даме Груев

Два светофара е планувано да има на улица " Даме Груев ", с цел да може да се подсигурява сигурността на пешеходците, заяви за Plovdiv24.bg кметът на регион " Южен ". 

Едната уредба ще бъде на кръстовището с ул. " Пере Тошев ". Проектът към този момент е направен от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " и е предаден в КАТ за координиране. 

Другият светофар  ще бъде на кръстовището с улица " Братя Бъкстон ", до начално учебно заведение " Братя Миладинови ". Освен сигурността на учениците, тази регулация ще разреши и левия завой на идващите от надлез " Родопи ", който в този момент е неразрешен. Очаква се в най-скоро време там да се сложи пешеходен светофар. Транспортният светофар, който би трябвало да се проектира и съгласува, би трябвало да бъде инсталиран при започване на идната година. 

Районният кмет добави, че диагоналната пешеходна пътека на кръстовището на " Даме Груев " с " Пере Тошев ", която възмути кючукпарижани, е краткотрайна и следва да се направи непрекъсната. Очаква да види новия план за терасата на читалище " Христо Ботев ". Според него, улицата би трябвало да резервира естествен габарит, а не да бъде стеснена. 

възнамерява среща със строителните компании за осъществяването на дейностите по ул. " Петър Стоев ", бул. " Александър Стамболийски " и пробива " Модър - Царевец ". След това ще осведоми кмета Костадин Димитров до каква степен е стигнало строителството на всеки от обектите и ще се вземе решение за следващи дейности от страна на администрацията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР