Бившият заместник областен управител на Русе Синан Хебибов бе назначен

...
</TD
>Бившият заместник областен управител на Русе Синан Хебибов бе назначен
Коментари Харесай

Русенец стана парламентарен секретар на Министерството на регионалното развитие

Бившият заместител регионален шеф на Русе Синан Хебибов бе назначен за парламентарен секретар на Министерството на районното развиване и благоустройството /МРРБ/при министър Андрей Цеков, предават от " Дарик ".

Длъжността е от основно значение във всяко министерство, тъй като ролята на парламентарните секретари е да координират връзките сред съответния министър и Народното събрание, както и да провеждат и управляват процеса по внасяне на законопроекти, решения, отчети и доклади пред депутатите. Също по този начин длъжността изисква непрекъснат контакт с Министерския съвет, като Хебибов ще извършва и редица съвещателни и информационно-аналитични задания.

Припомняме, че Синан Хебибов към този момент има опит в тази сфера. В предходния кабинет на " Продължаваме промяната “ той изпълняваше същата функционалност, единствено че в Министерството на превоза и известията. 41-годишният Синан Хебибов е магистър по финансов мениджмънт от Стопанската академия в Свищов. Има дълготраен управнически опит в частни компании в областта на пенсионното обезпечаване и застраховането. Като заместител регионален шеф сполучливо се оправи с нелеката задача да внедри машинен избор за първи път в района при реализирането на предварителен парламентарен избор. Той има богат опит и в мениджмънта на спешни обстановки. Подкрепял е голям брой разнообразни начинания в Русенско. Като персонален ангажимент приема идеята за обезпечаване на дарения за спортни клубове в региона, където упражняват подрастващи.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР