Басейнова дирекция Пловдив окупира обществена улица, твърди читателка на Plovdiv24.bg

...
</TD
>Басейнова дирекция Пловдив окупира обществена улица, твърди читателка на Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Изнервена пловдивчанка извади телефона да снима, държавен служител си помисли съвсем друго

Басейнова дирекция Пловдив окупира социална улица, твърди читателка на Plovdiv24.bg в сигнала си до медията ни:

" Здравейте, взех решение да Ви пиша, откакто пробвах всичко друго с добър звук, само че не получих резултат. За мое голямо страдание и неодобрение имам за комшии по този начин наречената Басейнова дирекция. Въпросната дирекция твърди, че имат паркоместа в подземния гараж и още няколко на гърба на кооперацията, на която се намират, само че очевидно имат прекалено много коли и не им стигат тези места, тъй че паркират 5-6 автомобила и на ул. " Янко Сакъзов " 35.

Проблемът е, че колите стоят там 24/7, без да мърдат и са паркирани на разстояние от 4 метра един от различен, тъй че не остава място за нас живущите, които сме в двете кооперации на въпросната улица. Преди време също си позволяваха да поставят бутилки с вода, с цел да си пазят местата, което е неуместно и нелегално, тъй като това е социална улица и няма " синя зона ".

На място един ден взех решение да отида и да ги попитам платени ли са им местата, че си разрешават такива произволи - отговорът беше " Да ". След което навъртях сумати телефони до Общината, " Паркиране и репатриране " и така нататък и разбрах, че никой няма и не може да има платени места на въпросната улица.

Дирекцията държаха 2 автомобила " Нива " със спукани гуми, които не са в придвижване 1 година, до момента в който им сложиха записка да ги махнат, впоследствие ги подвигнаха. В момента отново има 1 автомобил PB0049BC, който не е в придвижване и е със спаднати гуми и изминал механически обзор.

Няколко пъти се обаждах непосредствено на тях с молба като комшии да си паркират колите на обикновено разстояние, както нас живущите там. Отговорът беше - ще предам на сътрудниците. Резултат няма до ден-днешен. Една вечер, откакто се изнервих, че няма къде да паркирам, взех решение да фотографирам и да покажа обществено защо става въпрос.

Един от чиновниците ме видя и ме попита какво върша, да не желая да закупувам автомобила, че го фотографирам. Обясних му всичко написано нагоре и отговорът, който получих, беше - ние сме паркирали на 30 см от бордюра, това че са на разстояние 4 метра нямало проблем и въпреки всичко да съм имала в поради, че те са държавна институция.

Обясних на господина, че имаме идентични права на тази социална улица и тук въпросът опира до вземане предвид и човещина, едва ли на него ще му е прелестно, в случай че имам офис под неговия дом и си паркирам 6 автомобила през 4 метра разстояние?

Той нямаше какво да каже. Изпращам ви фотосите, които направих, може да видите по какъв начин сме паркирали ние живущите и по какъв начин са паркирали през 4 метра служебните коли на дирекцията.

Надявам се като се даде публичност и най-сетне да има някакво позитивно развиване на тази Байганьовщина? Искаме да сме европейци, а поносим сходни нагли произволи от държавните инстанции, за които си плащаме налозите - цялостен парадокс! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР