Автобусите по линия № 6 в Пловдив ще се

...
</TD
> Автобусите по линия № 6 в Пловдив ще се
Коментари Харесай

Автобусите по линия 6 в Пловдив отиват при друг превозвач

Автобусите по линия № 6 в Пловдив ще се обслужват от понеделник от нов транспортьор. Съгласно вътрешно съглашение в транспортния консорциум маршрутът е разпределен на компания " Пътнически транспорти ". От общината не възразяват против трансформацията и считат да одобрят прехвърлянето на маршрута, предава Plovdiv24.bg .

Заместник-кметът по превоз посочи за медията ни, че към този момент е подписал заповедта и я е показал за резолюция от кмета. 

" Прехвърлянето е според вътрешното съглашение в консорциума, само че би трябвало да има утвърждение от нас Петко Ангелов да поеме и тази линия. Заповедта няма период и се надяваме по този метод досегашният транспортьор да си поеме глътка въздух. Има джука спогодба сега, в който Веселин Дошков си стъпи на краката, Ангелов да му върне линията " - изясни Славов. 

Автобусите на " Хеброс бус ", които до момента обслужваха линия № 6, ще бъдат трансферирани към направления 7, 29, 37 и 99, които също са към Дошков и имат усложнения в осъществяване на графиците.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР