21 години професионализъм, непрестанна работа и множество доволни клиенти, това

...
</TD
>21 години професионализъм, непрестанна работа и множество доволни клиенти, това
Коментари Харесай

Най-успешната пловдивска агенция Кондор събира приятели и партньори в нов офис!

21 години професионализъм, непрестанна работа и голям брой удовлетворени клиенти, това е формулата на триумфа на организация за недвижими парцели " Кондор " в града под тепетата.

Агенцията събра близки и сътрудници в напълно обновеният си офис на другарски коктейл на ул. " Петко Д. Петков " 23. В компанията на изтънчен кетъринг и защити напитки екипът на " Кондор " и гостите им споделиха страстта от новото място.

Получиха безчет поздравления за упоритата си и правилна работа през годините, както и за страхотния нов интериор проведен на кътове всеки в друг жанр, което прави мястото по-различно, раздвижено и прелестно за работа от всеобщото схващане за офис. Именно това могат да потвърдят и чиновниците на организацията, множеството от които работят от самото основаване на " Кондор ", което включва брокери, секретарки, управител, офис координатор и правист.

“Успеха и градежа в годините идва от възприятието за единодушие, което съумях да основа в колектива си, тъй като ние не сме просто сътрудници, ние сме семейство. " споделя собственичката Галя Йонкова. През годините " Кондор " се трансформира в нарицателно за открита работа и щастливи клиенти. “Структурата ни на работа и завършването на покупко-продажбите ни до дъно е тайната и ключа за триумфа към този момент над 20 години " отбелязва мениджъра на организацията Албена Николова.

“Успешното и дългогодишно партньорство с водещите строителни компании, отличното съдействие с финансиращите банки и правилното отношение към клиентите ни е разрешило пред годините постоянно да бъдем на високо конкурентно равнище! " споделя старши брокерът Калоян Йонков.

Още в първите години от основаването на организацията тя се постанова на пазара с усиленото предложение на ново строителство, като в годините основава партньорски и към този момент другарски връзки с над 80 строителни компании.

“Друг основен фактор за сполучливото ни развиване и налагане на имотния пазар е добре подбрана и засилена реклама " добява офис координаторът – Габриела Йонкова.

" Кондор " популяризира в над 10 имотни уеб страницата, всички обществени мрежи, залага на билборди, рекламни табла и винили из целия град, всекидневно обновява и осведомява клиентите си за всички настоящи разгласи в личния си уеб страница: www.kondorimoti.com
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР