2 катастрофи са станали за по-малко от 10 минути на

...
</TD
>2 катастрофи са станали за по-малко от 10 минути на
Коментари Харесай

2 катастрофи през 5 минути на пътя Каблешково – Бургас

2 произшествия са станали за по-малко от 10 минути на пътя Каблешково – Бургас. Около 7.20 часа на километър 64 от пътния сектор, при прав път в мокро положение и мъгла, " Рено Меган “, ръководен от 39-годишен мъж от Каблешково, при изпреварване, не е пропуснал  и е блъснал насрещно движещия се с преимущество лек автомобил " Дачия Логан “, ръководен от 51-годишен бургазлия. От злополуката е потърпевш лидерът на реното. Той е получил травма на гръдния панер. Настанен е настанен за лекуване в УМБАЛ - Бургас.

5 минути по-късно на километър 63 от пътя, при същите атмосферни условия, " Фолксваген Каравел “, ръководен от 31-годишен бургазлия, заради придвижване с несъобразена скорост, е застигал и блъснал спрелия лек автомобил " Хонда ХР-В “, ръководен от 63-годишен помориец. Втората кола от своя страна отскача напред и блъска спрелия пред него " Опел Корса “,  управляван от 71-годишен бургазлия.

От злополуката е потърпевш лидерът на хондата. Той е прегледан на място с моментно прилошаване и сърцетуптене, само че не е отведен в УМБАЛ – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР