Тази вечер ще се проведе поредно протестно шествие в памет

...
Тази вечер ще се проведе поредно протестно шествие в памет
Коментари Харесай

Протест в памет на жертвите на войната тази вечер в София -

Тази вечер ще се организира следващо протестно шествие в памет на жертвите на войната на Русия против Украйна. Акцията ще стартира в 19 ч. пред президенството.

Протестът се провежда във Facebook. Повод за акцията е жестокото ликвидиране на бойците на " Азов ".

В петък от сили оповестиха, че съветските въоръжени сили са направили целеустремен умишлен обстрел на затворническо общежитие в окупираното населено място Еленовка, в което са били държани украински пандизчии от полка Азов. Жертвите са повече от 50, а ранените - евентуално над 100. По-късно денем стана ясно, че година

" Скъпи българи, не се уморяваме да Ви благодарим за гостоприемството и помощта. Войната в Украйна продължава. Благодарение на дребните ни триумфи на фронта, Русия мина към още по-подла тактичност - обстрелват местата за събиране на цивилни. В петък, 29 юли, те подло унищожиха украински военнопленници, които се готвеха за замяна. И цинично се пробват да потвърдят, че това е дело на украинската войска. Искаме да се съберем, да почетем паметта на починалите и да покажем цинизма на терористичната страна ", пишат уредниците.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР