Тази вечер се състоя най-добрият лайв от началото на сезона

...
Тази вечер се състоя най-добрият лайв от началото на сезона
Коментари Харесай

Голямо шоу в „Капките“ пред погледа на италианската легенда Ал Бано!

Тази вечер се състоя най-хубавият лайв от началото на сезона в „ Капките “. Принос за това бе звездно наличие в журито.

Актрисата Елена Атанасова завоюва първата си победа в „ Като две капки вода “. Актрисата от „ Ол инклузив “ сграбчи първото място с помощта на изявата си като вокала на немската хард рок група „ Рамщайн “ Тил Линдеман.

Голямата изненада на вечерта бе наличието в журито на огромната италианска легенда Ал Бано Каризи.

Половинката на Ромина Пауър даже пя на сцената за кеф на феновете, като се включи в осъществяването на Наско от БТР, който трябваше да изпее обичаната ария на няколко генерации „ Феличита “.

Самият Ал Бано Каризи даже получи опция да прави оценка участниците, за сметка на Любо Киров. Той даде оптималните 10 точки точно Елена, която бе в ролята на вокала на Рамщайн, а Наско от БТР получи 9.

Някои от феновете във фейсбук пък се чудеха за какво от продукцията не са обезпечили италиански преводач на Ал Бано, а го оставиха да гледа неразбиращо част от слуващото се.

Иначе довечера бе вълнуваща както постоянно.

„ Тази вечер бе най-хубавият лайв “, сподели Хилда Казасян.

Любимецът на феновете Владо Зомбори още веднъж сподели, че няма едва място, въпреки да остана пети. Този път той изпя именитата ария „ I Don’t Want to Miss a Thing “ като вокала на Аеросмит Стивън Тайлър.

Никой не се изненада, че Зомбори и този път сграбчи вота на публиката пред екраните.

Панайот Панайотов трябваше да извърши ария като Стиви Уондър, като на феновете по-интересно им беше, че естрадният артист приличаше повече на топчест Милко Калайджиев, в сравнение с Стиви Уондър. Гримьорите на „ Капките “ несъмнено са положителни, само че тук не бяха сполучили.

Страхотно бе осъществяването на Християна Луизу, която хвана популярния фалцет на братята „ Би Джийс “. Отлични думи заслужават и Иво Аръков, който изимитира вокалът на „ Манескин “, както и Мария, която влезе в кожата на аренби сензацията Карди Би.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР