Тази сутрин руските окупатори отново атакуваха територията на Украйна с

...
Тази сутрин руските окупатори отново атакуваха територията на Украйна с
Коментари Харесай

Руските терористи отново атакуваха с ракети територията на Украйна

Тази заран съветските окупатори още веднъж нападнаха територията на Украйна с ракети. Противникът подвигна във въздуха 16 стратегически бомбардировача Ту-95МС. В цяла Украйна е оповестена паника. Това заяви организация УНИАН.
 
Пресслужбата на Военновъздушни сили на въоръжените сили на Украйна прикани да не се подценява сигнала за въздушно нахлуване и жителите неотложно да се насочат към скривалищата.
 
Според въоръжените сили на въоръжените сили на Украйна, ракетите в региона на Суми се движат в посока Миргород, а някои имат югозападен курс.
Освен това е записана група от ракети по границата на Черкаска и Киевска област, курсът им е на запад. Град Кропивницки също беше предизвестен за заплахата, има ракети и в тази посока, оповестява УНИАН.
 
Според Военновъздушни сили на въоръжените сили на Украйна, съветски ракети летят и по посока на Херсонска област, курсът е северозападен. В същото време ракети от региона на Суми летят през Полтавска област в посока Киевска и Черкаска области.
 
Виницка област също беше предизвестена за ракети, които летят в тази посока.
 
Актуализирано 7:20 ч.: В Киев и района работи противовъздушната защита, заяви Киевската градска военна администрация.
 
Актуализирано 7:22 ч.: В квартал " Холосиевски " на столицата откъс от ракета падна в откритата част на парка, написа кметът Виталий Кличко. Експлозии се чуват и в Оболон.
 
Актуализирано 7:29 ч.: Окупаторите подвигнаха във въздуха 4 самолета МиГ-31К, написа изданието " Николаевски Ваньок ".
 
Актуализирано към 7:33 ч.: Много ракети летят към Киев, заяви Военновъздушни сили на ВСУ. Ракети от региона на Житомир също са се насочили към столицата. Военните предизвестяват и Харков за заплахата.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР