Тази криза не е нещо уникално за България. В някои

...
Тази криза не е нещо уникално за България. В някои
Коментари Харесай

Валери Найденов: Докато олигархията не се разбере помежду си, може да има и четвърти, и пети избори

Тази рецесия не е нещо неповторимо за България. В някои страни се случват по пет-шест пъти - в Италия, Франция, Белгия, Холандия. Но в случай че се върнем по-назад това е рецесията, същата парламентарна рецесия при същата изборна система, която докарва и Хитлер на власт, и Мусолини на власт, и тъкмо същата рецесия имаме и в България преди превратите през 1923 и 1934 година Тази система трансформира партиите в едни истерични котки, които си съскат между тях и по никакъв метод не мога да се схванат по никакъв метод. При такава система олигархията си назначава депутатите, уточни още той.

Според мен, Народното събрание от много години е приватизиран. Проблемът му сега е, че няма мажоритарен притежател, безапелационен е журналистът.

Много вложители в плановете вътре са в кървава война между тях. Олигархията се сби доста, доста хора пострадаха от тези, които държат собствеността в България, събраха сили, оформиха планове, заеха се с с технологии за надзор на тълпите посредством интернет. И с помощта на партийно-листовата изборна система вкараха своите планове в Народното събрание, с цел да продължат същата борба, която водят за парцелите си отвън Народното събрание, разяснява той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР