Тази година започна с три ретроградни планети. Ретроградният Меркурий се

...
Тази година започна с три ретроградни планети. Ретроградният Меркурий се
Коментари Харесай

Ето защо астролозите смятат, че имаме голяма причина да празнуваме този месец

Тази година стартира с три ретроградни планети. Ретроградният Меркурий се намесва в връзката и информацията, ретроградният Марс ни пречи да действаме, а ретроградният Уран е обвързван с неочаквана смяна и радикална иновация на вътрешно равнище.

Готови ли сте за положителните вести? Току-що излязохме от ретроградните интервали на Меркурий и Марс и откакто Уран тръгне непосредствено на 22 януари (след петмесечна ретроградност), няма да има нито една ретроградна планета до 21 април!



Добре, значи няма ретроградни планети през идващите няколко месеца. Но за какво това в действителност има значение за нас? От една страна, това значи, че тематиките и областите на живот, ръководени от всяка от планетите, ще се движат напред с цялостна пара, вместо да осуетяват нашия напредък.

И съгласно астролозите, можем също да благодарим на Уран, който се движи непосредствено през Телец за малко веществен подтик. Затруднените проекти с работа и пари могат към този момент да наберат цялостна скорост!



Не единствено това, само че поемащият риск Юпитер (планетата на експанзията, шанса и изобилието) е в Овен до 16 май. Това значи, че имате цялото планетарно позволение, от което се нуждаете, с цел да натиснете газта.

Така че, в случай че към момента не сте почнали да работите по своите новогодишни обещания, не се тормозете. Астролозите считат, че първите няколко седмици на януари по този начин или другояче са били по-подходящи за оценка на вашите благоприятни условия. След като към този момент всички планети са директни, към този момент можете решително да изберете посоката си за 2023 година.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР