Тайландците винаги са били известни повече с традициите си в

...
Тайландците винаги са били известни повече с традициите си в
Коментари Харесай

Футбол, муай тай, 24 шева и уволнение


Тайландците постоянно са били известни повече с традициите си в бойните спортове, в сравнение с с футболните. За това подсети случай от трета дивизия на локалната лига. Айтсарет Нойчайбуун бе уволнен от своя " Банкок ", откакто разруши лицето на противник с мощен муай тай лакът като по учебник.

При 3:0 за " Норт Банкок Унивърсити " играчът трябваше да извърши тъч, само че бе препънат по пътя. Видимо нервиран от резултата, както и от подлите дейности на съперника, той отвърна на провокацията.

Нойчайбуун незабавно получи пряк червен картон, а съдиите колкото да съумяха да предотвратят меле сред двата отбора.



Потърпевшият - Супасан Руангсупанимит, бе откаран в болница. От неговия клуб оповестиха, че лекарите са създали 24 шева, с цел да затворят дълбоката рана на горната джука на футболиста.

Междувременно " Банкок " разгласи, че Нойчайбуун е уволнен.

" Клубът взе решение да приключи контракта на играча. Искаме да поднесем извиненията си. Ще създадем всичко по силите сходни неща да не се случват повече ", написаха от " Банкок " в формалния си уебсайт.

Побойникът Нойчайбуун съжали за постъпката и употребява обществените мрежи, с цел да сервира извинения на съперника, както и на всички свързани с към този момент някогашния му тим.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР