Тъй като всички сме в този спад след Коледа, сигурно

...
Тъй като всички сме в този спад след Коледа, сигурно
Коментари Харесай

„Бързите и лесни“ кесадили от Boxing Day на Джейми Оливър ще преобразят остатъците ви от пуйка

Тъй като всички сме в този спад след Коледа, несъмнено е, че няма доста хора да подскачат от наслада при мисълта за готвене през днешния ден, тъй че за какво не се възползвате оптимално от остатъците от пуйка с тази бърза и лесна рецепта за кесадия? Забавен поврат на класическите сандвичи с пуешко месо.

Има толкоз доста известни предписания за Boxing Day, с цел да се възползвате оптимално от остатъците си от коледната вечеря, като доста хора избират класическия Bubble and Squeak, само че това елементарно и елементарно ядене предлага нещо малко по-различно за вашия Boxing Day лакомство, а най-хубавото е, че няма да прекарате години в кухнята, до момента в който го вършиме.

Рецептата, споделена от именития ефирен готвач Джейми Оливър, подсигурява, че няма да ви се постанова да прекарвате доста време в кухнята през днешния ден, можете да се възползвате оптимално от остатъците от пуйка от през вчерашния ден - и лишава единствено 15 минути, с цел да зашумя нагоре. Всичко, от което се нуждаете за бързото и елементарно ядене, са вашите останки от пуйка, мал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР