Тъй като броят на новите нараства и районните болници вече

...
Тъй като броят на новите нараства и районните болници вече
Коментари Харесай

Четвърта мобилна морга работи в Ел Пасо, Тексас

Тъй като броят на новите нараства и районните лечебни заведения към този момент са с потенциал, медицинските специалисти в Ел Пасо, Тексас, са получили четвърта хладилна морга за краткотрайно предпазване на тела, оповестява NPR.
Това демонстрира, че в града пациентите с ковид се заразяват по-бързо, в сравнение с медицинският личен състав може да проверява техните случаи. Ел Пасо се намира по южната граница на Съединени американски щати.
" Хората, които умират, са обект на следствие, с цел да се види дали са умряли от Коронавирус и да се разбере дали са имали други болести. Това задържа процеса, " сподели съдията от окръг Ел Пасо Рикардо Саманиего пред локалната телевизия KFOX-TV.
" Мисля, че ще видите неимоверно повече в идващите два до три дни ", сподели той.
Към неделя, сподели Саманиего, окръгът има закъснение с 85 тела, които към момента се нуждаят от следствие на медицински личен състав.
 Новият ковид влиза в разпоредба като грозящ живота на служащите Новият ковид влиза в разпоредба като грозящ живота на служащите
Вирусът наименуван „ ковид 2, обвързван с тежък изострен респираторен синдром “ или в резюме „ SARS-CoV-2 “, причиня...
„ Разбирам, че преди малко получихме четвъртата /мобилна морга/ “, удостовери Саманиего пред локалната телевизия KVIA TV в Ел Пасо в неделя следобяд.
Новината за спомагателния потенциал на моргата се появи ден откакто Саманиего написа в Twitter в събота, че окръжните управляващи " работят по основаването на повече пространство " на паркинга.
Този ход беше част от мненията на съдията за новината, че окръгът получава третата си мобилна морга.
Към понеделник сутринта здравните чиновници в Ел Пасо оповестяват за 51 536 доказани случая на ковид и 605 смъртни случая, свързани с вируса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР