Търговска верига ЗОРА откри своя нов Логистичен и административен център

...
Търговска верига ЗОРА откри своя нов Логистичен и административен център
Коментари Харесай

ЗОРА откри нов модерен логистичен център в Божурище

Търговска верига ЗОРА откри своя нов Логистичен и административен център в Индустриален парк София-Божурище.

 

Търговската верига провежда огромно събитие, на което бяха поканени сътрудници, другари и чиновници на компанията. „ Над 400 индивида станаха част от празника ни, празнувайки с нас и 32-рия ни рожден ден! “, споделят от компанията.

През тези 32 години, нито за секунда не сме спрели устрема си към развиване и рационализиране, а новата база е въплъщение на всичко това. Общата стойност на инвестицията надвишава 30 млн. лева, а логистичният център включва административна постройка и складова база.

Разгънатата застроена повърхност е 23 085 кв.м, включваща административна част от 3 105 кв м и складова част от 19 795 кв м, разграничена функционално на три модула, които могат да действат независимо или обединени.

Логистичния център е планиран със зони за високо стелажно и свободно депозиране на 11.30 м.Осигурена е съвременна техника - електрически високоповдигачи ричтрак, електрокари, полуавтоматични машини за пакетиране, електрически палетни колички за обработката и превозването на стоките. Новият Логистичен парк ще ни даде опция да увеличим потенциала си и да повишим успеваемостта си.

Офисната част е създадена за да обезпечи висок стандарт на работа за всички чиновници. Осигурени са специфични зони за хранене, отмора, както и фитнес зала, в която чиновници да поддържат тонуса и физическата си форма. Офисите са просторни, функционални и удобни.

На територията на Логистичната база има построени 4 бр. електрозарядни станции за електрически автомобили. Предстои планиране и създаване на още една складова постройка, с приблизителна повърхност от 18 500 кв м. В развой на изследване и планиране е построяването на фотоволтаична централа с потенциал от 240 kW.

Експанзията на Търговската верига, подсигурява и откриването на още работни места, като от началото на заработването на новия склад са открити над 30 нови работни места. Общия брой на чиновниците на ЗОРА в цялата страна надвишава 850 души.

Гостите на събитието имаха опция да прегледат новата база и да се убедят в потенциала й и опциите, които тя дава.

По време на събитието водещият описа в резюме историята на Търговската верига, акцентирайки върху това, че историята на ЗОРА стартира в далечната 1991 година с трима мечтатели и един дребен магазин, който се простира на едвам 18 кв. м., с цел да стигнем до през днешния ден, където верига към този момент има 37 магазина в страната и онлайн магазин, радващи милиони клиенти.

Управляващите съдружници Георги Милушев, Стефан Милушев и Георги Стойков благодариха на всички сътрудници и другари на ЗОРА, които през годините са били значима част от историята на комерсиалната верига. От сцената изрекоха и специфични благодарности към екипа на ЗОРА, без който компанията не би била същата. И тримата показаха убеденост, че новите складови и софтуерни процеси ще улеснят и усъвършенстват зареждането на магазинната мрежа ЗОРА, а клиентите ще получат по-бързо и качествено обслужване.

На събитието участва заместник-министъра на стопанската система господин Ивайло Шотев. Той поздрави екипа на ЗОРА за добре свършената работа и съобщи, че логистичната база е знак точно на нея, а компанията е поръчител за качество. Заместник-министърът пожела на ЗОРА те първа да покори и Европа, по този начин както към този момент е покорила България.

Реч и одобрение от сцената на събитието произнесе и господин Константин Палавеев - изпълнителен шеф на „ Национална компания индустриални зони “. Той поздрави компанията за постигнатото и изрази своята убеденост, че ползотворната взаимна работа ще продължи и отсега нататък.

Приветствие насочи и господин Константин Чуклев - шеф на Бараж груп, компанията реализатор на плана. Горд от постигнатото, той съобщи, че в лицето на ЗОРА е разкрил незаместим сътрудник и изрази своята сигурност, че компанията те първа ще осъществя още по-големи триумфи.

Арх. Цветан Петров от архитектурно бюро " Иво Петров - Архитекти ", проектант на постройката също поздрави гостите от сцената и акцентира на обстоятелството, че планът на една постройка постоянно отразява визията на компанията,а реализацията отразява същността й.

Официалната част завърши със алегорично рязане на лента, както и с разрязването на торта по случай 32-рия рожден ден на веригата!

След това гостите се отдадоха на развлечение под звуците на музика онлайн от " Дани Милев Бенд ".

„ Отправяме голямата си признателност към всички сътрудници и чиновници на ЗОРА през годините. Сърдечно благодарим и на нашите клиенти. Вярваме, че разширението на компанията, ще разреши да продължим да подобряваме потребителско преживяване с още по-бързи темпове. “, декларират от ЗОРА.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР