Търговията с акции на Дронамикс Кепитъл на пазар beam започва

...
Търговията с акции на Дронамикс Кепитъл на пазар beam започва
Коментари Харесай

Дронамикс Кепитъл дебютира на пазар beam на Българска фондова борса

Търговията с акции на Дронамикс Кепитъл на пазар beam стартира след триумфа на първичното обществено предложение (IPO), в което компанията набра 5 867 489 лв. при съвсем 4,5 пъти презаписване на емисията.

„ Приветстваме Дронамикс Кепитъл, които са на прага на пробив в международния въздушния транспорт на товари и то след 70-годишна пауза на самолетостроенето в България. Това е исторически миг освен за пазара за напредък beam, само че и за всички ни, които имаме вяра, че граници за фантазиите и нововъведенията няма. “, сподели доцент доктор Маню Моравенов, изпълнителен шеф на БФБ.

Размерът на емисията на Дронамикс Кепитъл е 5 334 081 лв., разпределен в съответния брой акции, като всяка е с номинална стойност 1 (един) лев. Книжата на компанията се търгуват на beam под борсов код DRON.

Дронамикс Кепитъл възнамерява да влага набраните средства в компанията-майка Dronamics Global Limited и да подкрепи реализацията на първите търговски полети през 2022 година
Българският бизнесТърсите жилище в необятния център на София? Имаме три неустоими предложенияАнгел Хаджийски: Оставам позитивно надъхан за българския пазарВенета Христова, MaxView: Цените на парцелите ще не престават покачването си
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР