Търговец от Société Générale, уволнен заради неразрешени рискови залагания, се

...
Търговец от Société Générale, уволнен заради неразрешени рискови залагания, се
Коментари Харесай

Търговец на SocGen, уволнен за „неразрешени“ залагания, казва, че „отборът за риск и шефовете“ споделят вината

Търговец от Société Générale, уволнен поради неразрешени рискови залагания, се нахвърли против френската банка, като сподели, че „ целият екип за риск и други шефове “ са еднообразно виновни и се оплакват, че бонусът му е бил арестуван.

Кавиш Катария написа в LinkedIn в четвъртък, че е бил трансфорат в „ изкупителна жертва “ и сподели, че всичките му покупко-продажби са правилно записани и забележими за началниците му в Хонконг и Париж.

„ Вместо да поемат отговорността за пропуща в тяхната система за риск и да не разпознават покупко-продажбите в верния миг, те ме уволниха и прекратиха контракта ми “, сподели Катария.

Катария е работила в бюрото Delta One, същата зона за търговия с деривати, където лъжливият търговец на SocGen Jérôme Kerviel аргументи загуба от €4,9 милиарда преди 16 години в скандал, който към момента преследва банката.

SocGen удостовери по-рано тази седмица, че двама души, основани в Хонконг, са напуснали предходната година – търговец и началник на екип – след „ еднократен търговски инц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР