Търгът е препоръката на директора на държавните земи Дженифър Скогин,

...
Търгът е препоръката на директора на държавните земи Дженифър Скогин,
Коментари Харесай

Уайоминг може да продаде на търг огромно парче девствена земя в Гранд Тетън

Търгът е рекомендацията на шефа на държавните земи Дженифър Скогин, която предлага начална оферта от не по-малко от 80 милиона $. В отчет за Съвета на поземлените комисари в Уайоминг, който ще организира гласуването, тя сподели, че държавният закон изисква от нея да получи най-висока стойност от държавните земи, с цел да събере доходи за държавните учебни заведения.

Scoggin работи под управлението на държавното управление.. Марк Гордън, републиканец, който безшумно подтикваше чиновници на Министерството на вътрешните работи да сключат поредност от покупки на земя, която Уайоминг има от основаването на щата и която съществува в границите на Гранд Тетън, само че механически не е част от него, след разширението на парка през 1950 година

Един от петимата определени длъжностни лица в целия щат, които съставляват поземления ръб, губернаторът възнамерява да продължи да чува какво споделят хората за концепцията за търга. Той не е решил дали да гласоподава за утвърждение на търга, съгласно представителя Майкъл Пърлман.

А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР