Тара Рийд призна, че с радост би се възползвала от

...
Тара Рийд призна, че с радост би се възползвала от
Коментари Харесай

Тара Рийд намеква за новия „Американски пай“ и се възхищава на „специалната връзка“ на оригиналния актьорски състав

Тара Рийд призна, че с наслада би се възползвала от шанса да се събере още веднъж с сътрудниците си от „ Американски къс “ за петото издание на „ Американски къс “ емблематична комедия.

Холивудската актриса, която в този момент е на 48, взе участие в ролята на русата хубавица Вики Латум в занимателния филм, който за първи път излезе на екраните през нулата и наблюдава група другари от гимназията, които се стремят да изгубят девствеността си, преди да завършат.. Сега, повече от 10 години от излизането на четвъртото - и към този момент последно - издание, Тара призна, че би се радвала още веднъж да събере остарялата тайфа.

Говорейки извънредно за Mirror, Тара описа за неповторимата връзка, която групата към момента споделя, и подразни, че скоро може да се работи по нова продукция. Тя сподели: „ Толкова доста се приказва за това. Искам да кажа, преди малко прочетох нещо за Шон [Уилям Скот, който играе Стив Стифлър], който споделя, че е подготвен за това и доста хора желаят да го създадат. Така че мисля, че ние просто чакаме студио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР