ТАМПА, Флорида (AP) — Бейкър Мейфийлд има възпалени ребра и

...
ТАМПА, Флорида (AP) — Бейкър Мейфийлд има възпалени ребра и
Коментари Харесай

Мейфийлд има възпалени ребра, но е решен да бъде готов да помогне на Bucs да преследва титлата на NFC South

ТАМПА, Флорида (AP) — Бейкър Мейфийлд има възпалени ребра и не е упражнявал в сряда, само че куотърбекът на Тампа Бей споделя, че ще направи всичко допустимо, с цел да бъде подготвен да се опита да помогне на Buccaneers да завоюват купа в дивизията и място в плейофите против Carolina Panthers.

Мейфийлд беше контузен предходната седмица, когато получи късен удар, откакто пусна пас на Опит за осъществяване на 2 точки в последните две минути на загубата с 23-13 от Ню Орлиънс Сейнтс.

Поражението попречи на Бъкс (8-8) да завоюват трета поредна купа в дивизията. Те ще получат още един късмет в неделя против Пантерите (2-14).

„ Доста мъчително, само че ще се оправя. Това е просто едно от тези неща – нежно е “, сподели Мейфийлд. „ Справял съм се с пострадвания на ребрата и преди, само че почивката и просто (времето) през седмицата оказват помощ. “

Вместо естествена подготовка в средата на седмицата, Bucs организираха инструктаж в сряда. Но треньорът Тод Боулс сподели, че в случай че тимът беше упражнявал, Мейфийлд нямаше да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР