Там съпругът на певицата има богат приятел, който всяка година

...
Там съпругът на певицата има богат приятел, който всяка година
Коментари Харесай

Силвия Кацарова бяга в Южна Америка при милионер с ранчо

Там брачният партньор на певицата има богат другар, който всяка година ги кани да им гостуват

Звездата на родната ни сцена Силвия Кацарова бяга от студа, ниските температури и вирусите у нас и възнамерява пътешестване чак до Южна Америка, където ще изкара дълга почивка. Заедно с 10 години по-младия си брачен партньор Любо те ще обитават за поредна година в другоземен Парагвай. Там милионерският брачен партньор на певицата има непосредствен другар, който е извънредно богат и е притежател на пространно ранчо с басейни и божествен градини.

Всяка година той кани Любо и Силвия да му гостуват, като изцяло поема разноските за престоя им.

Този път Кацарова е решила, че ще обикаля и други забележителности в Парагвай и близките страни, а няма единствено да събира загар край басейна на имението. Дори прислужниците в палата я очаквали с неспокойствие, тъй като певицата, известна и с кулинарните си умения, постоянно им приготвяла обичайни български ястия, като мусака и пълнени чушки, а те си облизвали пръстите.

Нова година стартира с карък за звездата. Тя загуби на първа инстанция правосъдна борба, която води от почти 3 години. Спорът е сред нея и прочут музикален продуцент, който й лиши правата върху някои от най-големите шлагери в репертоара й и съумя да й забрани да ги извършва.

В резултат на това Силвия изгубила десетки участия и едвам не се поболяла от нерви. Тя е решена да продължи битката на идващите правосъдни инстанции. От родните звезди твърдо я подкрепяла бургаската емблема Тони Димитрова.

Източник: в. Ретро
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР