Свинска мас за грижа за кожата на лицето Всички ефективни

...
Свинска мас за грижа за кожата на лицето Всички ефективни
Коментари Харесай

Свинска мас за грижа за кожата на лицето. Маски

Свинска мехлем за грижа за кожата на лицето

Всички ефикасни козметични артикули съдържат мазнини в избрани количества. Защото с помощта на тях потребните субстанции се всмукват по-добре в кожата. Вкъщи можете да употребявате растителни масла, само че свинската мехлем може да бъде доста по-ефективна. Обикновената свинска мехлем ще помогне да постигнете същия резултат, който козметичните процедури дават обещание.

Ползи от свинската мехлем
Свинска мехлем – един от най-полезните артикули, даже да не вземете поради нейните изгоди за кожата. Съдържа ненаситени мастни киселини и други потребни съставни елементи, които въздействат позитивно на организма. Облекчава възпалението на кожата, понижава сухотата и възвръща тонуса.

За да върнете на кожата блестящия й тип, можете да употребявате една от двете известни предписания на основата на свинска мехлем.

Маска “Клеопатра ”
В състава на продукта влиза освен свинска мехлем, само че и розова вода. Ако не е разполагаем, тогава можете да употребявате листенца от роза. Намачкайте ги, а по-късно залейте с вряла вода и оставете за няколко часа.

Съставки:
100 г прясна свинска мехлем
40 мл сок от алое
10 г мед
20 мл розова вода

Приготвяне:
За да приготвите маската, свинската мехлем се разтопява на водна баня. Отделно смесете 3-те останали съставния елемент и също ги загрейте на водна баня. След това смесете съставките и разбъркайте до приемането на еднородна примес.

Продуктът би трябвало да изстине и по-късно може да се ползва върху почистена кожа. За да получите стремежи резултат, маската се държи 20-30 минути, след което се отмива с топла вода. Изплакнете лицето си със студена вода, с цел да тонизирате кожата. Използвайте два пъти седмично.

Подхранващ крем
40 г прясна свинска мехлем
по 1 супена лъжица липов цвят и нарязан копър
2 чаши вряла вода
1 чаена лъжичка дъбова кора

Залейте дъбовата кора, липата и копъра с вряла вода, оставете да престои 10 минути, след което прецедете. Загрейте маста на водна баня и смесете с 3 супени лъжици от готовата инфузия.

Използвайте върху почистена кожа за 1-2 месеца.

Вижте още: Мехлем за разширени вени. Стара национална рецепта

Натуралните предписания ще ви оказват помощ да съхраните младостта на кожата си, както и за възстановяване на положението на кожата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР