Свидетел разказа как бебето на Констанс Мартен плачело силно в

...
Свидетел разказа как бебето на Констанс Мартен плачело силно в
Коментари Харесай

Констанс Мартен: Бебето „крещяло в беда“, докато родителите-бегълци отказаха помощ, изслушва съдът

Свидетел описа по какъв начин бебето на Констанс Мартен плачело мощно „ в неволя “, защото родителите на обреченото бебе са отказали помощта му, изслуша съд.

36-годишният Мартен и 49-годишният сътрудник Марк Гордън са похарчили стотици лири за таксита и са живели отвън мрежата преди арестите им в Източен Съсекс на 27 февруари предходната година. Новородената им щерка беше открита мъртва на 1 март в торба на Lidl, покрита с отпадък, държана в неизползвана колиба.

Днес очевидец на процеса в Old Bailey описа по какъв начин се е натъкнал на двойката покрай пристанище Харуич в Есекс, откакто гледа новинарски репортаж за тяхното изгубване. Дан Гослинг разхождал кучето си, когато се натъкнал на тях. Те споделиха на съвещанието: „ Беше извънредно студено. По пода имаше скреж. Във въздуха се усещаше хладина, меко казано свежа януарска заран.

„ Казах „ Извинете, вие ли сте хората, които по малкия екран оповестиха за изчезнали с ново бебе? “ Не мога помня точните му думи, само че той отхвърли. Предложих им транс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР