Световноизвестният сноубордист Бенджамин Карл ще участва в предстоящата Световна купа

...
Световноизвестният сноубордист Бенджамин Карл ще участва в предстоящата Световна купа
Коментари Харесай

ВИЖТЕ КОЙ СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН АТЛЕТ ще участва в Световната купа по сноуборд в Пампорово

Световноизвестният сноубордист Бенджамин Карл ще взе участие в идната Световна купа по сноуборд в Пампорово, България, на 20-21 януари.

Това събитие бележи значим миг в календара на зимните спортове и събира на едно място най-хубавите спортисти в този спорт. Бенджамин Карл, нееднократен международен първенец и олимпийски медалист, ще показва изключителните си умения по българските писти. Известен с невероятната си техника и спортен дух, Карл е любимец в дисциплините успореден великански слалом и успореден слалом.

Световната купа в Пампорово е основно събитие в света на сноуборда, което притегля едни от най-големите гении от целия свят. Този уикенд почитателите могат да чакат вълнуващи надпревари и спортни осъществявания от най-високо равнище в една от водещите дестинации за зимни спортове в България.

Събитието дава обещание трогателен спортен уикенд, а Карл ще се стреми да добави още едно впечатляващо показване към към този момент фамозната си кариера. Феновете и феновете в Пампорово ги чака същинско наслаждение, защото ще станат очевидци на най-хубавите достижения в сноуборда от международна класа.

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР