Световноизвестният диригент Йордан Камджалов се озъби на хейтърите Поводът е съвместния

...
Световноизвестният диригент Йордан Камджалов се озъби на хейтърите
Поводът е съвместния
Коментари Харесай

Светилото Йордан Камджалов: Заради МЕГА музикалната циганка Софи скачам яростно на всеки!

Световноизвестният диригент Йордан Камджалов се озъби на злобарите

Поводът е взаимния театър, който приготвят със Софи Маринова „ Мистерия и независимост “.Защото мигновено след известието за новаторския план мрежата прегря против присъединяване на звездата от поп фолка Софи Маринова.

Премиерата е оповестена за 30 май в зала 1 на НДК. За първи път ромската перла ще пее с изключение на на български, още на френски, италиански, немски и съветски език.

„ Спектакълът съчетава три стила-класика, романси  и фолклор. Той няма да е за хора със слаба душeвност. Ще се късат дипломи! Това е нов стадий в музикалното взаимоотношение.

Софи Маринова е необикновен създател. С всички сътрудници, с които приказвам признават, че надали има по-музикален човек от нея в България. Казват, че има глас, за който надали и самата тя подозира! Също, че е един от най-хубавите хора в България “, съобщи в студиото на „ Денят стартира “ международното величие.

Йордан Камджалов е удовлетворен, че негови сътрудници от Европа и Америка са го поздравили за това необикновено и ново музикално знамение, което той ще твори дружно със Софи Маринова. Но с изключение на звездните суперлативи за нейния гений, световноизвестният диригент скочи лудо на всички злобари, които изсипаха негативизъм против присъединяване на Софка.

„ Заради МЕГА музикалната циганка скачам в гневна борба с всеки. С всеки, поради музиката, мистерията, свободата. Ние отиваме да вършим история, а вие „ небогати сътрудници “ ходете там, където ви заведе злобата “, лудо отбрани Софи Маринова международното музикално величие.

Инфо: Сигнал.бг, Crimesbg.com

Тагове: Йордан Камджалов Сафе Маринова хейт спектакъл Мистерия и свобода
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР