Световният вицешампион в тежка категория по бойно самбо и един

...
Световният вицешампион в тежка категория по бойно самбо и един
Коментари Харесай

Наш шампион по самбо: Чакам на ринга селяците Чеченеца и Куката!

Световният вицешампион в тежка категория по бойно самбо и един от топ бойците ни в Америка - Станой Табаков, който се завърна от Щатите преди дни, разгласи, че провокира на кръга Петко Караилиев - Чеченеца и Тодор Огнянов - Куката, прибрани в ареста след скандално видео.

В петък районният съд в Пловдив взе решение двамата „ герои “ и партньорката им Емили Йорданова (известна като Емили Тротинетката) да останат за непрекъснато в ареста по обвиняване в безчинство поради клип, в който момче със специфични просветителни потребности (СОП) е вързано като куче и извършва командите им. Видеото бе снимано в един от пловдивските молове и докара до ареста на тримата.

„ Предизвиквам тези селяци по всяко едно време в военен клуб „ България “ в София – двамата вкупом за спаринг против мен “, разгласи първенецът в профила си в обществените мрежи, където разгласява и фотоси от срещата си с трикратната международна шампионка по бокс – Дейзи Ланг, която също се завърна от Щатите за празниците.

След Великден Станой, който е войник в професионалната ММА верига WSOF, и Дейзи Ланг още веднъж се връщат в Съединени американски щати, където живеят в разнообразни щати повече от 10 години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР