Световният шампион и настоящ номер 2 в света Марк Уилямс

...
Световният шампион и настоящ номер 2 в света Марк Уилямс
Коментари Харесай

Уилямс и Тръмп се провалиха в Кардиф

Световният първенец и сегашен номер 2 в света Марк Уилямс отпадна от Откритото състезание на Уелс. В негов екзекутор се трансформира китаецът Жанг Анда, който се наложи с 4-2 фрейма. След срещата Уилямс съобщи, че е играл извънредно и противникът му е бил надалеч по-добрият състезател. " Той вкарва толкоз добре. Изненадъм съм че не е с по-висок ранкинг ".

Вторият кръг на шампионата бе белязан от още едно изненадващо отпадане. Шампионът от Мастърса, Откритото състезание на Северна Ирландия и победител в Гран При Джъд Тръмп отстъпи пред Дуейн Джоунс с 4-2. 25-годишният представител на домакините натрупа задатък от 3-0, само че англичанинът съумя да се върне в дуела, печелейки идващите два фрейма. Брейк от 68 точки бе задоволителен на уелсецът да сервира една от изненадите на шампионата. 72-ят в света Джоунс се любува на най-хубавата си игра в кариерата до този миг откакто предходната седмица уелсецът доближи и до полуфиналите на Мастърс-а в Германия. " Не се притеснявах. Знаех, че се намирам в добра форма и не спирах да си го дублирам " показа спечелилият след срещата. Негов противник в третия кръг ще бъде различен англичанин в лицето на Роби Уилямс.

Рони О`Съливан и Марк Селби също се класираха за идващия кръг. Ракетата загуби първия фрейм против Юън Сижун, само че завоюва 4 от идващите 5, увеличавайки броя на сенчъри брейковете си на 993. Селби пък отстрани Адам Дъфи без да загуби фрейм.

Динг Дзюнхуей се измъкна против Оливър Лайнс след решителен седми фрейм, а Джак Лисовски победи Марко Фу също с 4-3.

Бившите международни първенци Шон Мърфи и Кен Дохърти също напуснаха конкуренцията. Англичанинът загуби от Джеймс Кейхил с 4-2, а Сам Крейги се наложи с 4-1 над международния първенец за 1997 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР