Световната здравна организация (СЗО) маркира 17 симптома, за които трябва

...
Световната здравна организация (СЗО) маркира 17 симптома, за които трябва
Коментари Харесай

СЗО изброява 17 симптома на смъртоносен вирус в Испания, който убива „40 процента“ от пациентите, които заразява

Световната здравна организация (СЗО) маркира 17 признака, за които би трябвало да внимавате след гибелен вирус в Испания, който убива над 40 на 100 от пациентите му бяха открити.

Това идва откакто Министерството на външните работи на Обединеното кралство издаде предизвестие през днешния ден, откакто пътуващите бяха призовани да внимават за кримско-конгоанска хеморагична тресчица (CCHF). Случаите, свързани с този вирус, се усилиха в цяла Европа и в този момент бяха открити в Испания. Според районното държавно управление на Кастилия-Леон пациент е в болница в тежко, само че устойчиво положение, откакто е бил диагностициран с въпросния вирус, оповестява BirminghamLive.

Уебсайтът Travel Health Pro към този момент показа детайлности за случай и сподели: „ Пациентът остава признат, постоянен в тежко положение, в болничното заведение в Саламанка, където са признати протоколизираните епидемиологични ограничения и ограничения за грижа. Потвърденият случай е възрастен мъж, който е признат в болничното заведение в Саламанка с клинична картина съчетаем с CCH...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР