Светът винаги се е движел от две неща: стремежът на

...
Светът винаги се е движел от две неща: стремежът на
Коментари Харесай

Парите ни се движат от достоверната информация

Светът постоянно се е движел от две неща: стремежът на индивида за развиване и парите. В света парите през днешния ден се мерят в данни, а те се генерират от ежесекундния трафик на информация. А навигирането в новинарския поток става все по-трудна задача.

Най-скъпата компания в света започва нов тип новинарска услуга в България, наречена Гугъл Showcase. Споделяме обстоятелството, че екипите на трите новинарски уеб страницата на NetInfo, част от NOVA Broadcasting Group - Nova, Vesti и Dariknews, ще бъдат самобитни модератори на наличие, с цел да ви оказват помощ да се ориентирате в морето от информация.

Услугите Гугъл News и Гугъл Discover не са оригиналност. При тях логаритмите на IT колоса вземат решение каква информация да бъде препоръчана на всеки обособен консуматор. Гугъл Showcase слага акцентиране върху достоверното, тествано и неповторимо наличие. Затова и Гугъл се спря на трите новинарски уеб страницата Nova, Vesti, Dariknews да са измежду първите, с които започва услугата Гугъл Showcase у нас.

 g
Важният акцент се крие в това, че Гугъл вижда в Nova.bg, Vesti.bg и Dariknews.bg надеждни сътрудници на качествено и правдиво наличие, което доближава елементарно до необятната публика в България и света. Затова и на NetInfo се падат 1/6 от началната численост уеб сайтове (3 от 18), с които Гугъл Showcase започва в България.

В международен мащаб Гугъл има подписани контракти за News Showcase с над 2500 издания, като продуктът действа в 24 страни.

Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР