Супер скандал, с опит за изнасилване на непълнолетна полякиня, е

...
Супер скандал, с опит за изнасилване на непълнолетна полякиня, е
Коментари Харесай

Шпакловчик блудствал с непълнолетна полякиня

Супер скандал, с опит за обезчестяване на малолетна полякиня, е бил потулен в разгара на лято 2017, разбра Флагман.бг.

За извратената история излиза наяве едвам в този момент, откакто причинителят – шпакловчик с начално обучение от поморийското село Бата, евентуално ром, бе наказан от Районния съд в Поморие, само че се размина относително леко – 2 години условно с 4-годишен изпитателен период.

Заради деликатното естество полицията рядко оповестява сходни случаи, а и по време на дейния сезон случаят сигурно щеше да има сериозен интернационален отзив.

Случката се е разиграла на 8 юли в поморийското село. Незнайно кой безумник решил да заведе група полски туристи в ресторант в село Бата, с цел да им провежда "фолклорна стратегия ". Поляците били в тийнейджърска възраст, момичето, с което малко по-късно шпакловчикът ще блудства, единствено признава, че изпива „ 3-4 чаши вино”.

Към 22 часа тя излязла на открито, с цел да подиша чист въздух. Към нея се доближил локален гражданин с фамилия Пешев. Той разменил няколко реплики с момичето на съветски език, след което решил да й помогне да се върне назад в ресторанта.

В този миг обаче към тях се присъединим извратенякът, който в делото е обявен единствено с букви „ М.Д.”. За него се знае, че е с начално обучение, живее в селото, шпакловчик по специалност. В болния му мозък се родила концепцията да се възползват от момичето, той склонил Пешев да я отведат към Боровата горичка и по-късно да я насилят, излиза наяве сред кориците по делото.

Изродът на всичкото от горната страна отмъкнал и телефона на полякинята. Момичето паднало безпомощно на земята, а извратенякът стартира да я опипва и да съблича, след което и той самият се съблякъл и търкал в нея. Полякинята се разплакала и викала обезверено за помощ. За шанс била чута от две момчета с букви К.Колев и Ж.Колев, които я избавили от несъмнено обезчестяване.

Малко по-късно полякинята разпознала изрода от Бата, който й протегнал ръка, само че защото той е с чисто досие, се разминава единствено с условна присъда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР