Супер PAC кладенецът на Ники Хейли пресъхва. Досиетата на Федералната

...
Супер PAC кладенецът на Ники Хейли пресъхва. Досиетата на Федералната
Коментари Харесай

Супер PAC парите на Ники Хейли пресъхват, като остават само $3 милиона, тъй като действителната кампания отчита $14 милиона в брой

Супер PAC кладенецът на Ники Хейли пресъхва.

Досиетата на Федералната изборна комисия демонстрират, че SFA Fund Inc., главната организация, подкрепяща кандидатурата на някогашния губернатор на Южна Каролина за Белия дом, е имала малко над 3 милиона $ в брой до 2024 година, доста по-малко от 14 милиона $, които имаха през юли.

Спадът не е добър знак за супер PAC, който записа разноски към $300 000 за артикули на Haley като ризи и стикери и стотици хиляди за „ пощенски разноски “.

Основните разноски на SFA включват реклама, медийно разположение и „ такси за подаване “, с цел да участвате в първичните избори на страната.

„ Похарчихме милион [долара] тази седмица в Южна Каролина, с цел да подкрепим напъните на Ники и имаме проекти да похарчим още милиони идната седмица “, сподели представител на SFA пред The ​​Post в четвъртък. „ Всичко това е с помощта на нашето мощно, устойчиво набиране на средства, което следим от януари насам. “

Междувременно дейст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР