Сунгурларе е поредната община в България, в която ПП Възраждане“

...
Сунгурларе е поредната община в България, в която ПП Възраждане“
Коментари Харесай

Костадинов на учредяването на структура в Сунгурларе: Защо не на евровота да не бъдем и първа политическа сила

Сунгурларе е следващата община в България , в която Политическа партия „ Възраждане “ учреди конструкция . 25 души сложиха подписите си под учредителния протокол на първото си заседание нощес, в което взе участие ръководителят доктор Костадин Костадинов .

„ Щом сте част от „ Възраждане “, вие ставате част от едно огромна общественост, която се поддържа взаимно. Вашите оферти за развиването на Сунгурларе към този момент стават оферти на „ Възраждане “ и ще работим за решаването им на локално и на национално равнище “, уточни Костадинов и прикани хората да не се опасяват , макар че живеем в страна на мутри, някои от които към този момент са предприемачи, депутати и ръководещи.

Единодушно, за ръководител беше определен Живко Йорданов . Той е роден и живее в Сунгурларе. Завършил е „ Педагогика “ и „ Психология “ в СУ „ Св. Климент Охридски “, учил е в лицей в Англия. Работи като управител в хотелиерския бизнес. Отново единомислещо, за негов заместител бе определен Антон Христов , а за секретар – Яна Щерева .

Местните поданици задаваха въпроси на Костадинов свързани с демографската рецесия , политическата конюнктура , нуждата от предварителни избори и битката на партията.

„ Първата ни работа в този момент е обвързвана с евроизборите. Ние би трябвало да сме втора, а за какво не и първа политическа мощ “, акцентира доктор Костадинов.

На учредяването на структурата участваха още националният представител Борис Аладжов и общинските съветници от Бургас Александър Койчев и Мариян Иванов .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР