Субсидията на ФК Струмска слава в Радомир се увеличава със

...
Субсидията на ФК Струмска слава в Радомир се увеличава със
Коментари Харесай

Увеличиха субсидията на Струмска слава със 100 000 лева

Субсидията на ФК " Струмска популярност " в Радомир се усилва със 100 000 лева Това стана с решение на общинския съвет на последното му съвещание. Докладната бележка за актуализацията на бюджета в достойнството локални действия, импортирана от кмета Кирил Стоев, провокира бурни диспути в залата.

Те бяха във връзка точно със дотацията на тима. Затова би трябвало да бъдат трансферирани 10 000 лева от дотацията на Семеен кодекс " Гаврил Радомир " и 90 000 от дотацията на Оперативна програма " Благоустройство и озеленяване ", които на процедура не са изразходвани.

Преди разискването на докладната съветникът Владимир Димитров се направи самоотвод при гласуването, защото е член на екипа на Струмска популярност. Цветанка Котева съобщи, че няма да подкрeпи увеличение средствата за тима, защото не е наясно по какъв начин ще се разходват.

Председателят на общинския съвет Светослав Кирилов обаче изясни, че ФК е една от емблемите на града и чест прави на общината, че е отделила толкоз средства за клуба и за спорта като цяло. Годишното финансиране на футболния клуб е 353 000 лв..
 Владимир Димитров: Доволен съм, задачата ни беше петото място
Владимир Димитров: Доволен съм, задачата ни беше петото място

Треньорът на Струмска популярност изрази задоволството си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР