Стюардесите са почти подготвени за всякакъв вид извънредна ситуация, която

...
Стюардесите са почти подготвени за всякакъв вид извънредна ситуация, която
Коментари Харесай

Бивша стюардеса споделя точно какво се случва, ако пътник умре в самолета

Стюардесите са съвсем готови за всевъзможен тип изключителна обстановка, която може да се случи в самолета - тъй че какво в действителност се случва, в случай че пасажер почине?

Бивша стюардеса подвигна капака на това какво би трябвало да се случи, в случай че пасажер почине по време на полет и макар че възможностите това да се случи са много дребни - към едно на 40 000 - има протокол, който се извършва, и водачът не би трябвало да прави спешно кацане, в случай че това се случи. 43-годишната Лиза Хюз също показа някои други секрети за това какво се случва по време на изключителна обстановка по време на полет на 30 000 фута.

Екипажите на самолетните компании са подготвени да могат да се приспособяват към всяка обстановка, която може да възникне във въздуха, а Международната асоциация за въздушен превоз твърди, че има към един смъртен случай на 40 000, макар че други настояват, че тази цифра е по-близо до едно на 200 000. Медицинските незабавни случаи са доста по-често срещани, като изследване в New England Journal of Medicine твърди, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР